Selskabet


GKL 1933

Værkstedet på Gl. Køge Landevej i 1933

Virksomheden, der startede som snedkerværksted, blev stiftet i 1917 af snedkermester Vilhelm Marius Brockhuus. Snedkerværkstedet begyndte i et lejet værksted i Skt. Pedersstræde midt i København. Efterhånden som virksomheden voksede, blev der brug for mere plads, og i 1919 flyttede V.M. Brockhuus sit værksted til Kirstinedalsvej i Valby. Her gav den fortsatte fremgang igen pladsmangel, og efter at have lejet plads i tre naboejendomme, købte V.M. Brockhuus i 1933 ejendommen på Gammel Køge Landevej nr. 55-57 i Valby.

Vilhelm Marius

Vilhelm Marius Brockhuus

I 1944 overtog V.M. Brockhuus’ svigersøn Egon Nielsen virksomheden. I løbet af 1950’erne var virksomheden med til at opføre en række ejendomme i såkaldte håndværkskonsortier, hvor V.M. Brockhuus bidrog med træmaterialer og arbejdskraft. For dette bidrag fik V.M. Brockhuus ejerandele i de respektive ejendomme. Flere af ejendommene er stadig i selskabets portefølje den dag i dag.

Snedkerværkstedet blev solgt, da Egon Nielsen døde i 1984, og i dag ejer og driver selskabet forskelligartede ejendomme hovedsageligt i Københavnsområdet. Bl.a. ejer vi ejendommen på Gammel Køge Landevej 55-57, hvor det gamle snedkerværksted lå. Her har vi også selv kontor. Indtil år 2000, hvor vi købte ejendommen på Skøjtevej i Kastrup, bestod vores portefølje udelukkende af ejendomme vi selv har opført.

V. M. Brockhuus Ejendomme A/S er et veletableret, veldrevet og dynamisk ejendomsselskab som drives professionelt af erfarne medarbejdere. Vi har fokus på vore kunder, såvel store som små og er lydhør overfor deres ønsker. Alle vore ejendomme er udviklet til et moderne niveau, og er i god vedligeholdelsesstand.

Vor målsætning er at være en velfungerende og seriøs partner.

I dag drives V.M. Brockhuus Ejendomme af:

 

Direktør Tine Pernille Brockhuus
Tine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Administrationschef Berit Næss

IMG_5894

 

Kontorassistent Stefanie Milz

Mig

 

Selskabet er medlem af Ejendomsforeningen Danmark

Ejendomsforeningen Danmark